Krukor på plats!

krukortdköketTrots de kyliga nätterna har jag och stararna (som kom nu i helgen!!) bestämt oss för att det är vår! Därför har krukorna åkt fram ur sin vinterförvaring! Det tar sin lilla tid eftersom de med åren har blivit en hel del och många av dem är ganska stora och tunga.. Tack och lov för säckkärran!

rosterkrukorofågelbadPå Rosenterrassen har dessa tjusiga terracotta-krukor hittat sina lejontassar och efter lite pyssel med att få fundamentet rakt fick vi också fågelbadet på plats.

blåvitkrukavynordDen här blåvita, kinesiska krukan stod förut i Pergolan, men i år har den fått flytta ner till Frukt- och bärterrassen. Blåvitt gör sig fint mot de vita murarna..

vykökstdokrukorI köksträdgården har fundamenten fått tillbaks sina terracottakrukor. I dessa (allt som allt fyra stycken) krukor mot sydväggen skall det nog vara tomater i år. Se inlägget ”Kruktankar” för att få veta mer om våra krukplanteringar…

Skönt! Trädgården känns genast lite mer möblerad och ombonad, ett steg närmre trädgårdssäsongen! /R

Annonser

2 thoughts on “Krukor på plats!

  1. Våren känns verkligen närmare efter att ha sett dom fina krukorna. Och vädermannen sa nyss att värmen kommer nästa vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s