Planteringshörnet i Köksträdgården görs i ordning!

väggmålasÄntligen har det blivit tillräckligt varmt och torrt för att börja måla östmuren i Köksträdgården. Den omålade muren har varit ett irritationsmoment ett tag nu, eftersom flera projekt står och väntar på att muren skall bli färdig. Nu är det äntligen gjort!

bordbyggsSom jag längtat efter att få dra igång detta projekt! Hyllan ovanpå muren färdigställdes och alla våra gamla krukor som vi samlat på oss har äntligen fått en plats att vara på! Här kan man dessutom lätt komma åt dem när man behöver dem, istället för att rota runt på golvet i ett mörkt gammalt svinhus… Sedan var det dags för planteringsbordet. Det snickrades ihop av virke som blivit över från vindplanken och växthuset.

bordfärdigtVi gjorde fast det ordentligt i muren så att det står stadigt och under är det tänkt att man skall kunna ha jordsäckar och kanske någon hink..

färdigtI den varma kvällssolen ser det verkligen mysigt ut! Den fina urnan till vänster om bänken har vi borrat hål i (så att regnvatten kan rinna ut..) och i den hamnar lämpliga pinnar och käppar för uppbindnig. Till vänster om urnan skall vi bygga en liten kallbänk och till höger om vårt planteringsbord skall det givetvis bli en vattenkran! Oj, oj, nu skall här planteras!! /R

Annonser

2 thoughts on “Planteringshörnet i Köksträdgården görs i ordning!

  1. Ni är flitiga som en hel myrstack! Ljuvligt.
    Artikeln i Drömhem och Trädgård var verkligen trevlig tycker jag – Annikas vackra bilder och Ulrikas text = toppen!

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s