Nu händer det något varje dag…

buxmöbelvyVilka underbara dagar! Varje dag slår det ut något nytt i trädgården och långsamt övergår våren i sommarfägring. Värmen har dröjt sig kvar långt in på kvällarna här hos oss och vi har verkligen kunnat njuta av vårt trädgårdsliv! Nu är det syrener, olvon, bondpioner, allium, irisar och annat som fyller hela trädgården med doft och färg.

alliumobuxpyrPå Buxbomsterrassen har Allium `Globemaster´ slagit ut sina många små stjärnor och de bildar nu perfekta, kompakta bollar i ljust lila. De är verkligen tjusiga! Roligt att leka med former i olika växtmaterial…

rosenginstNedanför den stora trappan mellan Buxbomsterrassen och Rosenterrassen har vår enorma rosenginst slagit ut i ett yvigt moln av mörkt vinrött.

köksönmparasollTrädgårdslivet är verkligen underbart sådana här dagar! Cosmos ´Double Click Cranberries´ är på g i teracottakrukorna vid köksön.

vitairisvyIrisar!! Plötsligt har dessa vita bestämt sig för att blomma i massor, jag har aldrig sett så många knoppar!!!

pergolaarrPergolan har skänkt välbehövlig, svalkande skugga när solen gjort vår södersluttning alltför gassig dessa dagar. Vi trivs bra med vårt nya bord!

kryddterbänkvyPå Kryddterrassen har timjanbädden börjat växa på sig lite och vinrankorna på muren bakom bänken har trots den hårda vintern börjat pigga på sig lite igen.

matitdköketVi ställde till med ett litet trädgårdskalas! Det gäller att passa på… Trevlig trädgårdshelg! /R

Annonser

One thought on “Nu händer det något varje dag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s