Skymningsljus

kryddteriskymnDessa heta dagar har jag börjat uppskatta den där härliga svalkan som lägger sig över trädgården när kvällssolen försvunnit bakom ekarna i väster. Trädgården andas ut och det känns som om man vaknar till efter de långa timmarna i soldallret.

skymningrosterNu förstår jag varför livet börjar efter åtta på kvällarna i varmare länder! Sådana här kvällar måste man bara stanna kvar ute en stund och njuta av sin trädgård! Dessutom är det ju fullmåne…

cböckerEfter ett kort men intensivt besök av Claus Dalby i helgen har vi mycket spännande att läsa så vi parkerar oss i pergolan för en riktig myskväll!

rläserAtt läsa bra trädgårdslitteratur i sin egen trädgård är verkligen inspirerande. Bara att lyfta blicken och föreställa sig nya idéer!

fågelbadorabDet mörknar allt mer och vi tänder ljus omkring oss.

fågelbadomåneVårt stora fågelbad fungerar som en stor spegel när den reflekterar flytljusens små lågor.

täntfågelbadvallmoTrädgården blir en annan i ljusens och månens sken…

måneMånen stiger allt högre över skogskammen på andra sidan dalen och när man känner på tröjan är den våt av dagg. Nattfukten är lite kall och motvilligt släcker vi våra ljus och säger godnatt till dalen och trädgården. Nu har jag huvudet fullt av ny trädgårdsinspiration! /R

Annonser

3 thoughts on “Skymningsljus

  1. Fågelbadet är helt underbart i mörkret! Vilken inspirerande blogg! Min trädgård är också uppbyggd av terrasser då vi bor på en kulle i en sluttning så det är ju toppen att få ideer!Hänger absolut med som följare!
    Annica

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s