Körsbärsblom

helaträdetHär hos oss avlöser högtiderna varandra! Igår slog vårt stora bigarråträd ut i full blom och återigen lever vi i ett moln av vita blommor.

vyovanmotåkerDet är svårt att beskriva hur trädet förändrar hela trädgården över en natt, men det är som om ljuset faller in på ett annat sätt, som om de vita små blommorna reflekterar vårsolen och får den att lysa starkare. Återigen blir vi påminda om vem som är trädgårdens gigant, dess åldring, full av mystiska hemligheter!

bordvyOch nog är den som ett eget litet mikrokosmos! Ställer man sig under och blickar upp i allt det vita hör man ett nästan öronbedövande surr från tusentals insekter och överallt hoppar det och far, kvittrar och knattrar av starar, skator, nötväckor, rödhakar och säkert ett helt gäng andra vårrusiga fåglar.

vybuxterVilken vinkel man än fotar så ramar blommorna in bilden!

vykbmotrosterVår egen lilla körsbärsdal!

buxraboträdDe mörka, mossiga stammarna får de skira, vita blommorna att sväva och mot allt det gröna är det verkligen min sinnebild av våren! /R

Annonser

6 thoughts on “Körsbärsblom

  1. Har ni någon visningshelg av Er trädgård eller kan man boka en visning för en trädgårdsförening eller privat?

  2. I just wanted to say how much I enjoy your blog! Please never stop. I have taken so much inspiration from you – for our gardens. Truly lovely! I have been looking at your photos for a long time, but never comment. I would love to be able to translate, but cannot due to pages. Is it possible to add translate button?! I would like to know what you write.

  3. Ert blommande bigarråträd är sannerligen vackrare än Wiens kastanjer och syrener! Hurra för Mute-trädgården!!!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s