Efter Tusen trädgårdar…

besök1Nu pustar vi ut efter en fantastisk och intensiv trädgårdsdag… Tack alla underbara trädgårdsbesökare!!! Och tack till vår fina ”personal” för ovärderlig hjälp hela dagen. Och så ett extra tack till våra generösa och tålmodiga grannar för all parkeringsyta…

5

Plötsligt kändes trädgården lite trängre än vanligt! 

4Den blommande blomsterkornellen var populär…

6En overklig känsla med så mycket folk.

3Trots tidigare slagregn och hagel höll sig blomningen riktigt bra.

2Så många trevliga människor och så mycket positiva kommentarer! Det här måste vi göra igen!! / Rebecca & Staffan

Annonser

8 thoughts on “Efter Tusen trädgårdar…

 1. Tack för att ni öppnade upp er fina trädgård för oss nyfikna =). T.o.m. mitt 6-månaders barnbarn sträckte sig efter och kände försiktigt på en massa intressanta blad =). Guidade turer genom den hade varit ett strå vassare, för det var så många växter och namn samt utförande och ”bak”tankar som åtminstona jag undrade över. Tack igen!

 2. Såg ett inlägg om er trädgård på Claus Dalbys blogg efter lunch igår och morrade surt. Tänk om jag bara tittat några timmar tidigare. Då skulle även jag ha kunnat få se er trädgård, som gjorde ett enormt intryck på mig via Claus’ blogg. Jag undrar förstås om det finns någon chans att ni öppnar trädgården någon mer gång under sommaren
  Med vänlig hälsning
  Eva

  • Hej Eva! Synd att du missade besöket, vi kommer inte att ha någon mer öppen trädgård i år. Men eftersom gårdagens öppna trädgård blev så lyckad kommer vi helt klart att försöka planera in något liknande nästa år!
   /Rebecca & Staffan

 3. En fjärdedel av personalen tackar för att ha fått möjlighet att vara med om denna otroliga söndag. Så mycket trevliga personer som kom på besök – en fantastisk dag!

 4. Tack för vi fick chansen att komma och titta på er underbara trädgård! Öppnar ni nästa år så kommer jag garanterat då med!
  Hälsningar Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s