Dramatiskt gult och svart!

hela

Åska och blixtar har inspirerat till denna lilla komposition! Vår gigantiska, gula dahlia utan namn (köpt som en helt annan sort…) ihop med citrongula Cosmos `Sunset Yellow´ mot en bakgrund av rödbladig fläder med både blad och bär. Några silvergrå kvistar av silvermalört `Silver Queen´ finns också med.

näraDe mörka fläderbären bildar nästan som ett spetsmönster mot de ljusa blommorna.

hela2

Nu har det väl ändå åskat och blixtrat tillräckligt för denna säsong??! Jag tror att jag tänker om temat lite grann, kanske kan det vara en stor, härligt strålande sol som tittar fram bakom mörka moln? Vi hoppas!!! /R

Annonser

7 thoughts on “Dramatiskt gult och svart!

  1. Ang. buketten: Klart att det är solen som med sina strålar tittar fram genom de mörka molnen =) Här i Lammhult har vi varit ganska förskonade med så väl regn, blåst som åska. Jag tycker det har varit positivt med såväl gratis bevattning som en stund att fundera på hur man vill fortsätta skapandet av en underbar trädgård (med mina ögon sett). Önskar er en härligt solig, stilla, torr höst!

  2. Idag skiner solen från en så gott som molnfri himmel och det är 21 gr i skuggan. Åska och störtskurar hade vi desto mer i juli, men nu har det regnat konstant i veckor. Med solen ser allt annorlunda ut även om jorden är sur. Gult och svart i förening som du visar.
    Luna

  3. Så vackert! Gult och svart påminner om lysande sol och fuktig jord. Precis som vi har i dag! Den flikbladiga flädern påminner starkt om formen på mina funkior just nu. Vi fick nämligen inte bara åska över oss i söndagskväll utan även ett par rejäla hagelskurar och de centimeterstora isbollarna slog tyvärr sönder en hel del grönska. Tur ändå att det skedde på sensommaren och inte på våren!

    /Annika

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s