Gå en trädgårdsdesignkurs i maj!

vybigarråblomVi får många frågor om våra trädgårdsdesignkurser och vad man får lära sig en dag här hos oss. Så, vad innebär en kursdag hos Trädgård med utsikt? Det är en dag helt ägnad åt trädgård, allting annat läggs åt sidan medan ni är här. Vår trädgård är ett levande arkiv av olika designidéer och anläggningslösningar och vi går runt och inspireras av stort och smått!

krukorokuporHur bygger man egentligen ett staket? Hur fästs en armeringsmatta på en stolpe? Eller vilka perenner kan man kombinera med tidiga vårlökar? Hur ser en rabatt ut med perenner för olika blomning under säsongen? Hur avgränsar man ett trädgårdsrum från ett annat?

tulpanerAllting finns här! Vi har en trädgård på 3800kvm uppdelad på nio olika rum där vi konkret kan visa lösningar på en rad olika trädgårdsproblem.

bux

Detta är inte bilder ur en bok, utan en riktig trädgård som vi själva anlagt. Frågor om trädgårdsdesign, anläggning och skötsel kan vi inte bara svara på, utan också direkt visa på plats.

vytaxuster

Under dagen hjälper jag dig att koka ner dina egna tankar och idéer till en konkret skiss över din egen trädgård. När du åker härifrån på eftermiddagen skall det kännas som om du bara måste ut och börja gräva lite när du kommer hem, åtminstone fram tills det blir mörkt!

vybuxNästa trädgårdsdesignkurs är lördagen den 9 maj och det finns fortfarande några platser kvar! Läs mer om hur du anmäler dig HÄR!

Annonser

5 thoughts on “Gå en trädgårdsdesignkurs i maj!

 1. Åhh hade jag varit pigg och frisk hade jag anmält mig direkt för det måste vara himmelriket att få gå kurs i er vackra trädgård ! Återkommer gärna en annan gång !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

 2. Åhh.. det hade ju varit så himla himla roligt! Lite långt bort bara men men! Drömmar går ju!

  Ha en fin Valborg!

 3. Ni har en sån undebar trädgård. Kunde inte sova inatt på grunda av att jag hade svårt att ta in allt det fina. Har fått en sån inspiration bara av att titta på era vackra bilder. Hade absolut varit ett drömscenario att gå på kurs hos er.

  ha en bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s