Mera Blomstergården!

arrVad är väl en Blomstergård utan blomsterarrangemang? Nu när bäddarna är klara kan man på allvar börja fundera på var man kan ha platser för olika urnor och vaser som kan fyllas då och då med Blomstergårdens (förhoppningsvis….) överflöd.

platsenMellan de två bäddarna åt väster bildas en siktlinje ända från trappan ner till Kryddterrassen och det skulle vara det perfekta blickfånget med en tjusig urna fullproppad med blommor! Vad ställer vi urnan på?

sågat2En piedestal får helt enkelt tillverkas. Som tur är har vi fortfarande några lecablock kvar från våra mur-projekt och med en tigersågs hjälp går de att forma riktigt bra.

sågatNär allt är tillsågat ”limmar” vi ihop den sågade delen med ett annat block och sedan putsas det hela…

raktframifLite tokigt med sten mitt bland allt trä men väldigt fint tycker vi!

vykryddOch siktlinjen? Den är väldigt svår att visa på bild men otroligt bra blev det. Med grönska och blommor kring sig kommer staketet försvinna lite mer och urna och piedestal framträda bättre.

arrvyvhusNu önskar vi oss lite värme och mindre av den iskalla vinden så att våra små plantor kan komma igång och växa ordentligt! Trevlig trädgårdshelg! /R

Annonser

5 thoughts on “Mera Blomstergården!

  1. en liten fråga, vad murar och putsar ni era lecablock med? Jag har kört fin betong och grovbetong, men efter några år har det spruckit rätt mycket så kanske ni har några bättre förslag?

    mvh sandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s