Vilken dag!

_MG_2840Trädgårdsmänniskor är verkligen ett tåligt släkte! Trots en gråkall, regnig söndagmorgon började trädgården fyllas av folk redan vid öppningsdax!

_MG_2843Efter regnet klarnade det visserligen upp, men en isande västvind drog istället in över dalen. Inga sura miner för det! Varma jackor drogs igen och mössor drogs på och sedan fortsattes trädgårdsvandringen tappert och glatt!

_MG_2837Det blev alltså trots det kalla vädret en riktig kanondag med många trevliga och inspirerande möten. Det är verkligen en energikick att få träffa så många av er bloggläsare live, att få veta att ni uppskattar och inspireras av vad vi gör och skriver om. Nu är vi båda supertaggade att fortsätta!

syrenvhusPå kvällen, när de sista besökarna lämnat trädgården, sjönk vi nöjda och peppade ner i var sin fåtölj i Växthuset. Regnet kom tillbaka och blåsten tilltog, men vad gjorde det? Växthuset var fyllt av syrendoft och vi pratade i mun på varandra om alla trevliga trädgårdsmänniskor vi mött. Nu ser vi fram mot nästa öppna dag, den 28juni!

Vi måste också passa på att tacka våra två FANTASTISKA volontärer! Utan er hade det aldrig fungerat så smidigt!!

//Rebecca & Staffan

Annonser

3 thoughts on “Vilken dag!

  1. vilka underbara bilder och det är så roligt att dagen blev en kanondag 😀 vilket fint växthus ni har att sitta där medans regnet smattrar på taket måste vara helt underbart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s