Efter Tusen trädgårdar!

folk1Oj, oj, en sådan dag! I söndags hade vi, som många andra öppen trädgård i samband med det rikstäckande evenemanget ”Tusen trädgårdar”. Dagen bjöd på både regn, sol och blåst och otroligt mycket glada människor!

folk2Prick klockan tio började det traskas nedför trädgårdsgången och snart var det folk i alla trädgårdsrum!

folk3Det var svårt att hinna prata ordentligt med alla de som ville, men jag hoppas att ni blev nöjda ändå…

buxvySå här dagarna efter är det åter lugnt i trädgården. De rufsiga, nyutflugna fågelungarna har vågat sig tillbaka och far hit och dit i rabatterna igen och insekternas surr kring gurkört och kungsljus är åter det mest dominerande ljudet.

rostervynorrDet enda som påminner om helgens folkstorm är lite nedtrampat gräs och grus…

köketDet är verkligen roligt att få visa upp sin trädgård och få så mycket positiv respons tillbaka! När jag nu går runt i våra trädgårdsrum känner jag mig lite extra stolt!

vhusMen det är också skönt att få ha trädgården för oss själva igen. Genom att visa upp trädgården så här blir man påmind om hur lyxigt vi har det som lever i denna förtrollade värld hela tiden…

timjangångenStorfavoriterna bland våra växter verkar i år ha varit pionvallmo, snokört och det ettåriga gräset ekorrkorn. Och rosen `Raubritter´ förstås som alltid väcker uppseende när den blommar!

echiumikrukaSnokörten heter Echium plantagineum `Blue Bedder´ om det var någon som inte fick med hela namnet… Tack alla trevliga trädgårdsbesökare för denna gång och Tack till våra glada volontärer! /R & S

Annonser

3 thoughts on “Efter Tusen trädgårdar!

  1. Det må ha vært en fantastisk dag både for deg og de besøkende. En vakker hage du har. Jeg var med i Tusen Tradgårdar for første gang i år. Det var en utrolig fin opplevelse. Så mange trivelige mennesker.
    Ha det godt.
    Jannicke

  2. Det är så lätt att bli hemmablind så det kan nog vara bra att öppna upp sin trädgård och få höra från andra hur de upplever trädgården. Vi är inne på att göra det 2018.:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s