Efter Öppen Trädgård!

Nu pustar vi ut efter söndagens öppna trädgårdsdag. Det var verkligen en härlig dag för oss med många roliga samtal och möten! Tusen tack för att ni kom hit!!

Nu finns boken om vår trädgård att köpa på Bokus på nätet, eller om du bor i Varberg  kan du gå in på Göranssons bokhandel och handla den där! Du kan också köpa ett signerat exemplar direkt av oss, skicka ett mail till tradgardmedutsikt@telia.com  med din adress så kontaktar vi dig!

/Rebecca & Staffan

2 tankar på “Efter Öppen Trädgård!

  1. Hej!Jag har följt er i några år och jag njuter av att se era inlägg. Jag tycker att ni har en fantastisk trädgård och min önskan är att få se den någon gång. Jag bor i Hudiksvall så det är  inte så lätt för mig att komma på era visningsdagar.På onsdag den 12/7 åker jag och min yngsta dotter som är funktionshindrad till Göteborg för att hälsa på min äldsta dotter. Jag vet att ni inte vill ha besök annat än när ni har era visningsdagar men jag tänkte ändå fråga er om det fanns någon möjlighet för mig och mina döttrar att komma och besöka er trädgård mellan 14/7 – 17/7.Med vänliga hälsningarSusanne Park

    Skickat från min Samsung Galaxy-smartphone.

  2. Det var kul att ses igen!
    Signera ja, det tänkte jag på när jag kommit hem. Nästa gång jag kan komma på er öppenträdgård får jag kånka med den tillbaka.
    Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s