KURSER

För tillfället inga kurser inplanerade!

buxentre

Pris/kurs: 2000kr /person

Plats: Här i vår fina trädgård (är det kallt och regnigt sitter vi i vår nya kurslokal med stora fönster ut mot trädgården). Trädgården är belägen ungefär mitt emellan Varberg och Ullared.

Tid: Vi börjar kl. 10.00 och slutar kl. 17.00

Mat: I priset ingår lunch och fika

Anmälan: Anmäl dig genom att maila till oss på tradgardmedutsikt@telia.com skriv ditt namn och adress och vilket kursdatum det gäller.

Boende: Reser du långt kan vi föreslå några olika boendealternativ. Här i vår vackra trakt finns några mysiga, lantliga boenden och i närheten finns också kurortsstaden Varberg. Maila oss så hjälper vi dig!

vy1

Om kursen:

Planera din trädgård– kurserna kommer att fokusera på hur du själv kan planera och lägga upp designen av din egen trädgård så att den passar dig och din familjs behov. Vi kommer att prata om funktion och tema som grunden för dina trädgårdsrum och vi kommer att titta på konkreta exempel direkt i vår trädgård samt i vårt omfattande ”trädgårdsbibliotek”.

Har du några andra frågor? Du når oss enklast via mail: tradgardmedutsikt@telia.com eller på tel nr 070-741 70 89 (Staffan)

Välkommen med din anmälan!

2 thoughts on “KURSER

  1. Alltså, är jag måste vara helt blind, men jag kan inte hitta vart ni finns någonstans? Förstår att det är i Halland nära Falkenberg, men lite mer precist än så?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s