Om oss

Hej! Det är vi som gör den här bloggen! Här står vi nygifta bredvid en bröllopspresent i vår nyligen påbörjade trädgård, september 2008!

Vi är båda utbildade trädgårdsmästare och har jobbat med det mesta inom yrket. Våra gemensamma erfarenheter från trädgårdsvärlden använder vi nu till att skapa vår egen trädgård!

12 tankar på “Om oss

 1. Fick ett trevligt bloggtips idag… så härliga bilder & inspirerande text! Blir sugen på nya projekt i min egen täppa 🙂 Har hört det talas varmt om denna trädgård, kanske kan vi komma förbi nästa gång vi är på besök i Obbhult hos Åke (min pappa) & Ulla-Britt! Sommarhälsningar/ Linda

 2. Vilken fin blogg…. och vilken fin bild! Det kanske tom jag som ståt bakom kameran!
  Jag har bara hunnit med en hastig titt nu men ska återkomma när tillfälle ges!
  Nu kallar bokmässan!

 3. Av en ren slump när jag letade bilder, tyckte jag att jag kände igen den här trädgården från bilder jag sett på en kvällskurs i Varberg. Oj, det är ju Rebeccas trädgård, tänkte jag! Jättekul att få se er fina trädgård och tack för en jättetrevlig kurs!

  Katarina, kursdeltagare i Vbg

 4. Hej! Vad kul! Läste om er blogg när jag satt o bläddrade i en trädgårdstidning. Helt fantastiskt vilken trädgård ni har! Kommer definitivt att följa ert växthusbygge. Ha det gott!
  Kram från ”fröken” Vera

 5. Hej Rebecca! Kul att hitta dig! Vi gick på Munkagårdsskolan ihop och jobbade lite på Nilssons plantskola tillsammans. Har tänkt på dig och hur det gick för dig! Vad kul att se din blogg, och vilka fantastiska saker ni skapar!! Jag jobbar som trädgårdsmästare på Tjolöholm sedan några år tillbaka, så har ni vägarna förbi så hör av dig så kan vi ta en rundtur! // Eva Rosén

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s