Tjänster

Trädgårdskonsultation

Behöver du hjälp med att komma igång med planerandet av din trädgård? En trädgårdskonsultation går till så att vi kommer hem till er, tittar på trädgården och sitter ner och pratar om olika möjligheter och idéer. Vi gör lite skisser och skriver ner växtförslag och annat under tiden som ni givetvis får behålla om ni vill. Själva trädgårdens utformning och design står förstås i centrum, men vi ger också råd och tips inför kommande anläggning och skötsel.

Konsultationen tar ca 2 timmar och kostar 2500 kr inkl moms, därefter debiterar vi 1000 kr per timme (inkl moms). Resekostnad i form av milersättning (25 kr inkl moms per mil) tillkommer. (Inom Varbergs kommun tillkommer ingen milersättning).

Blomsterarrangemang

Letar du efter annorlunda blomsterarrangemang till festen? En brudbukett som innehåller säsongens blommor och grönt? I mina kompositioner använder jag bara blommor och växter från naturen och trädgården. Säsongen bestämmer vad som finns och det som odlas i vår trädgård är alltid ekologiskt. Maila oss för mer detaljer!

Bevattning

Utan vatten ingen trädgård! Vi kan hjälpa dig att planera och anlägga ett bevattningssystem som passar dig och din trädgård.

kontakta oss:  tradgardmedutsikt@telia.com

tel nr 070-741 70 89

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s