Vår i Trädgårdsköket!

körsbärsblomOj, oj, plötsligt blev det väldigt bråttom med att få igång vårt Trädgårdskök! Ljumma, stilla kvällar under en ljus vårhimmel som är extra dekorerad med tusentals vita blommor! Bänkarna slipades och laserades, skåpen städades, köksön och väggarna tvättades och köksprylarna hämtades fram ur sina gömmor.

grillUnder grillen och diskbänken passade vi också på att stenlägga lite för att göra ytorna mer lättskötta och några nya hyllor snickrades till. Den fina zinkbaljan är också ett nyförvärv som är tänkt att fånga upp all aska som bösar ut från grillen.

rovinSolen sänker sig sakta ner bakom ekekullen i väster och vi inviger vårt Trädgårdskök för denna säsongen med att grilla lax!

köksgrejerDet känns verkligen härligt att laga mat ute igen!

parmesanTill laxen blir det färgglad gul saffransrisotto med nyriven parmesan förstås!

körvelOch kryddad med lite färsk spansk körvel blir det ännu lite godare!

rrör
matbordVilken kväll! Vilken utsikt! Att leva trädgårdsliv sätter verkligen guldkant på tillvaron! Kanske ser ni huset i bakgrunden? Snart kommer en uppdatering om hur arbetet med växthuset fortskrider… /R

Annonser

10 thoughts on “Vår i Trädgårdsköket!

  1. Nästan för bra för att vara sant. Vore det inte för vårfloret skulle man tro det var sommarkväll. Första bilden ser magisk ut med köket, trädgården och utsikten.
    Luna

  2. Sagolikt vackert! Min man som slängde ett getöga på bilderna när jag tittade på dem sa; det där kan väl inte vara i Sverige! 🙂 Man kan faktiskt tro att det är i Toscana! Ni har det helt ljuvligt hos er!
    Kram Cathrine

  3. Troligtvis Sveriges finaste och mest funktionella utekök, nä jag har inte sett alla utekök här i landet men en hel del, och ert är verkligen i toppklass. Ack vad vore väl ett sådant kök… alldeles underbart om ni frågar mej.

  4. Utomordentligt himmelskt för en som bara har en asfaltsgård att blicka ut på. Men vart har den blå skärbrädan tagit vägen????

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s